Béda révisi "Pitulung:HotCat"

2 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{shortcut|WP:HOTCAT|WP:HC}} '''HotCat''' mangrupa program JavaScript anu ngagampangkeun ka pamaké kadaptar pikeun ngahapus, ngarobah, sarta nambahkeun kategori ka kaca Wi...)
 
m
[[Category:Wikipedia scripts]]
[[Category:JavaScript]]
[[Category:WikipediaPakakas toolsWikipedia]]