Béda révisi "Kohkol"

12 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Kohkol''' atawa dina basa Indonésia mah disebut ''kentungan'' mangrupa salah sahij waditra bisa dijieun tina awi atawa tina kai. <ref name="hiji">[http://epnri.indonesiaheritage.org/uploads/ebook/105/files/assets/seo/page108.html. "Kohkol"]
 
==Rujukan==
<references />