Béda révisi "Kohkol"

20 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Kohkol''' atawa dina basa Indonésia mah disebut ''kentungan'' mangrupa salah sahij waditra bisa dijieun tina awi atawa tina kai. <ref name="hiji">[http://epnri.indonesiaheritage.org/uploads/ebook/105/files/assets/seo/page108.html. "Kohkol"] . <ref/>
 
===Rujukan===
<references />