Buka ménu utama

Parobahan

4 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
|footnotes=
}}
'''Kapangéranan Liechtenstéin''', nu ibu kotana [[Vaduz]], mangrupakeunmangrupa hiji [[nagara]] [[kapangéranan]] salega kirang leuwih 120 [[kilométer]] pasagi nu kakurung daratan. Aya di wétaneun [[Walungan Rhéin]] di antara nagara [[Austria]] jeung [[Swiss]], sagala urusan luar nagri nagara ieu diurus ku [[Swiss]].
 
== Munisipalitas ==