Béda révisi "Ahilawati"

4 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3534973 (translate me))
m
 
'''Ahilawati''' nyaéta ngaran hiji inohong wanoja dina [[wiracarita]] [[Mahabarata]]. Manéhna mangrupakeunmangrupa anak naga sarta ngadahup ka anakna [[Bima]] anu ngaranna [[Gatotkaca]]. Waktu lalagasan manéhna dipikawanoh kalayan ngaran Maurwi. Manéhna dikawin ku Gatotkaca sanggeus ngaliwatan ujian nu beurat. Maurwi ngusulkeun sagala rupa patanyaan sarta Gatotkaca junun ngajawab kabéhanana. Manéhna jeung Gatotkaca boga anak awéwé nu dingaranan [[Barbarika]] anu leuwih dipikawanoh kalayan ngaran [[Katusyamji]].
 
== Tempo ogé ==