Béda révisi "Selandia Anyar"

12 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
m
calling_code = 64 |
footnotes = <sup>1</sup> ''God Save The Queen'' resmi minangka lagu kabangsaan tapi ilaharna dipake ukur dina upacara raja jeung wakil raja.[http://www.mch.govt.nz/anthem/index.htm]<br />
<sup>2</sup> [[Auckland]] mangrupakeunmangrupa wewengkon urban panggedena. [[Kota Auckland]] mangrupakeunmangrupa kota pausahaan panggedena.<br />
<sup>3</sup> Basa Inggris mangrupakeunmangrupa basa resmi ''[[de facto]]'', lianna boga status resmi ''[[de jure]]''. <br />
<sup>4</sup> Loba teuing tanggal nu dianggep tanggal kamerdikaan. ''Tempo [[Kamerdikaan Selandia Anyar]]''. <br />
<sup>5</sup> Populasi peuting hasil sénsus sawatara taun 2006, nu kawates oge.[http://www.stats.govt.nz/products-and-services/hot-off-the-press/2006-census/2006-census-provisional-counts-2006-hotp.htm?page=para007Master] <br />