Béda révisi "Slovakia"

4 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
m
| calling_code = [[Nomor telepon di Slovakia|+421]]<sup>4</sup>
| footnotes = <sup>1</sup> [[Cékoslovakia]] peupeus kana [[Céko]] jeung Slovakia.<br/><sup>2</sup> Saméméh 2009: [[Koruna Slovak]] <br/><sup>3</sup> Ogé [[.eu]]<br/><sup>4</sup> Ngagunakeun kode 42 bareng jeung Céko nepi ka 1997.}}
'''Républik Slovakia''' mangrupakeunmangrupa hiji [[nagara]] peupeusan [[Cékoslovakia]] di [[Éropa Tengah]]. Nagara nu teu miboga laut ieu tepung wates sareng [[Polandia]] di beulah kalér, [[Céko]] di kalér-kulon, [[Ukraina]] di wétan, [[Hungaria]] di kidul, jeung [[Austria]] di kidul-kulon.
 
Ti [[1 Januari]] [[2009]], Slovakia mimiti ngagunakeun [[mata uang]] [[Euro]].