Béda révisi "Puseur dayeuh"

4 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Afrogindahood memindahkan halaman Ibu kota ke Puseur dayeuh menimpa pengalihan lama)
m
'''Puseur dayeuh''' atawa '''ibu kota''' (diéjah ogé '''ibukota''') nyaéta [[kota]] utama di hiji [[nagara]] atawa daérah, sanajan kota ieu tacan tangtu mangrupakeunmangrupa kota panggedéna ogé. Di kota ieu ilaharna aya gedong-gedong pamaréntahan pusat atawa daérah jeung hiji déwan perwakilan rahayat nu sering ogé disebut [[parlemén]] sarta kantor-kantor pusat pausahaan-pausahaan komérsial. Lian ti éta, di ibu kota nagara biasana aya wawakil-wawakil ti nagara deungeun nu biasa disebut [[kadutaan gedé]].
 
Sawatara perkecualian: