Force India: Béda antarrépisi

8 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 42 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q138933 (translate me))
mTidak ada ringkasan suntingan
'''Force India''' mangrupakeunmangrupa salahsahiji tim balap [[Formula 1]] anu asalna ti [[India]]. Tim ieu mangrupakeunmangrupa akusisi ti tim Spyker anu pernah turun di taun 2007. Nu miboga tim ieu nyaeta jutawa India [[Vijay Mallya]]. Debut tim ieu dimimitian di GP Australia 2008. Tim ieu teras ngagaduhan pasokan mesin ti [[Mercedes-Benz]]. Tim ieu lantas ngaraih pole position di GP Belgia 2009 lewat [[Giancarlo Fisichella]]. Enjingna pas balapan, Fisichella oge akhirna ngaraih podium pertamana kanggo tim ieu, dimana anjeunna finis kadua dipengkereun [[Kimi Raikkonen]] ([[Ferrari]]).
 
Meskipun turun dibawah bendera India, mayoritas karyawan di tim ieu sabenerna orang Inggris, anu seueurna tilas karyawan tim [[Jordan Grand Prix]]. Basis tim ieu di [[Silverstone]], [[Northamptonshire]], [[Inggris]].