Béda révisi "Sebaran seragam"

3 bita ditambahkeun ,  17 tahun yang lalu
<center>'''Pungsi densiti probabiliti tina sebaran seragam kontinyu'''</center>
 
Keur [[random variable]] nu nuturkeun sebarnsebaran ieu, [[expectednilai valueekspektasi]] nyaeta (a + b)/2 sarta [[simpangan baku]] nyaeta
(b - a)/&radic;12.
 
5.857

éditan