Béda révisi "Lorde"

3 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
[[Gambar:Lorde Laneway 5.jpg|thumb|250px|Right|]]
 
'''Ella Marija Lani Yelich-O'Connor''' leuwih dipikawanoh [[Lorde]] ieu mangrupa penyanyi sarta panulis lagu ti [[Australia]].<ref name="birthcertificate">{{cite web|url=http://thehairpin.com/2014/01/here-is-lordes-birth-certificate/ |title=Here Is Lorde's Birth Certificate |work=The Hairpin|date=28 January 2014 |accessdate=31 January 2014}}</ref> SasihBulan pebruari[[Pébruari]] anjeunnamanéhna kengingdilélér dina pangajenpangajén "Grammy Awards 2014".
 
 
8.434

éditan