Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
update
|government_type = [[Démokrasi]] [[multi-partéy]]
|leader_title1 = [[Daptar Présidén Malawi|Présidén]]
|leader_name1 = [[Bingu waPeter Mutharika]]
|leader_title2 = [[Wakil Présidén Malawi|Wakil Présidén]]
|leader_name2 = [[JoyceSaulos BandaChilima]]
|area = 118.484
|areami² = 45.747 <!--Do not remove per [[WP:MOSNUM]]-->
58

éditan