Béda révisi "Uruguay"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
update
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
m (update)
|government_type = [[Républik]] [[nagara kahijian|kahijian]] [[sistim présidénsial|présidénsial]]
|leader_title1 = [[Présidén Uruguay|Présidén]]
|leader_name1 = [[JoséTabaré MujicaVázquez]]
|leader_title2 = [[Wakil Présidén Uruguay|Wakil Présidén]]
|leader_name2 = [[DaniloRaúl AstoriSendic]]
|sovereignty_type = [[Kamerdikaan]]
|sovereignty_note = ti [[Kakaisaran Brasil]]
58

éditan