Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

390 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Sampurasun, Sersan!<br>
Lawas ti lawas tara ningal aktif deui di Wiki geuning. Hayu ah urang ramékeun deui Wikipedia Sunda. Réa batur ayeuna mah. --[[Pamaké:Ilham.nurwansah|ilhamkang]] ([[Obrolan pamaké:Ilham.nurwansah|sawala]]) 3 Juli 2015 08.23 (UTC)
:Rampés!
Hapunten nya teu tiasa dibales ti kamari. Keur aya sababaraha urusan IRL yeuh ti kamari. Duakeun baé lancar sagalana. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Seyoru''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 23 Agustus 2015 14.53 (UTC)
7.220

éditan