Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

159 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
:Rampés!
Hapunten nya teu tiasa dibales ti kamari. Keur aya sababaraha urusan IRL yeuh ti kamari. Duakeun baé lancar sagalana. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Seyoru''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 23 Agustus 2015 14.53 (UTC)
:Siap, Sersan! sing lungsur-langsar urusanna. --[[Pamaké:Ilham.nurwansah|ilhamkang]] ([[Obrolan pamaké:Ilham.nurwansah|sawala]]) 23 Agustus 2015 15.22 (UTC)