Béda révisi "Uruguay"

22 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (update)
}}
 
 
[[Kategori:Uruguay| ]]
[[Kategori:Nagara nu tepung wates jeung Samudra Atlantik]]
[[Kategori:Urut jajahan Spanyol]]