Béda révisi "Jarum"

Taya parobahan ukuran ,  6 tahun yang lalu
 
===Jarum Suntik===
Jarum suntik diapkédipaké keurdina kapereluan médis. Fungsi jarum suntik téh di antarana pikeun ngasupkeun zat kana awak atau keur nyedot cairan tina awak.
 
==Referensi==