Béda révisi "Elmu pangaweruh"

m
Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Élmu
(Mindahkeun ka Élmu pangaweruh)
 
m (Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Élmu)
 
#REDIRECTALIH [[Élmu pangaweruh]]
995

éditan