Béda révisi "Majapahit"

119 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
adalah kerajaan Hindu di Jawa Timur. Kerajaan ini termasuk kerajaan kuno di Indonesia yang berdiri pada tahun 1293 hingga 1500 M. Kerajaan Majapahit didirikan oleh Raden Wijaya (1293 M).
'''Majapahit''' mangrupa hiji karajaan Hindu di Jawa Wétan. Karajaan ieu kaasup karajaan kuna di Indonésia anu nangtung dina taun 1293 nepi ka 1500 M.<ref name="hiji">{{id}}[http://informasiana.com/sejarah-kerajaan-majapahit-hingga-runtuh Sejarah Kerajaan Majapahit hingga
Runtuh] (diakses 2 Oktober 2015)</ref> Karajaan Majapahit di adegkeun ku Radén Wijaya (1293 M).<ref name="hiji"/>. Masa kajayaan majapahit nyaéta saprak hayam Wuruk nyokot posisi raja anu ngawasa dina taun 1350 nepi ka 1389 anu dicirian ku ayana pangadegan gedé-gedéan nepi ka Asia Tanggara.<ref name="dua">{{id}}[http://www.portalsejarah.com/sejarah-kerajaan-majapahit.html Majapahit] (diakses 2 Agustus 2015)</ref>
 
==Referensi==
1.246

éditan