Béda révisi "Majapahit"

1 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Majapahit''' mangrupa hiji karajaan Hindu di Jawa Wétan. Karajaan ieu kaasup karajaan kuna di Indonésia anu nangtung dina taun 1293 nepi ka 1500 M.<ref name="hiji">{{id}}[http://informasiana.com/sejarah-kerajaan-majapahit-hingga-runtuh/ Sejarah Kerajaan Majapahit hingga Runtuh] (diakses 2 Oktober 2015)</ref> Karajaan Majapahit di adegkeun ku Radén Wijaya (1293 M).<ref name="hiji"/>. Masa kajayaan majapahit nyaéta saprak hayam Wuruk nyokot posisi raja anu ngawasa dina taun 1350 nepi ka 1389 anu dicirian ku ayana pangadegan gedé-gedéan nepi ka Asia Tanggara.<ref name="dua">{{id}}[http://www.portalsejarah.com/sejarah-kerajaan-majapahit.html Majapahit] (diakses 2 Agustus 2015)</ref>
Runtuh] (diakses 2 Oktober 2015)</ref> Karajaan Majapahit di adegkeun ku Radén Wijaya (1293 M).<ref name="hiji"/>. Masa kajayaan majapahit nyaéta saprak hayam Wuruk nyokot posisi raja anu ngawasa dina taun 1350 nepi ka 1389 anu dicirian ku ayana pangadegan gedé-gedéan nepi ka Asia Tanggara.<ref name="dua">{{id}}[http://www.portalsejarah.com/sejarah-kerajaan-majapahit.html Majapahit] (diakses 2 Agustus 2015)</ref>
 
==Referensi==
1.246

éditan