Béda révisi "Sukur Pesisiran"

22 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
+ indung kategori
(Nyieun kaca anyar '''Sukur Pesisiran''' nyaéta upacara tradisional anu diayakeun ku masarakat pamayang basisir kidul hususna di wewengkon Cianjur kalawan maksud jeung tujuan minangka ugkapan r...)
 
(+ indung kategori)
 
{{pondok}}
[[kategori:upacara adat di Cianjur]]
[[kategori:lauttradisi]]
[[kategori:basisir]]
[[kategori:wisata]]