Béda révisi "Sangray"

17 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m ({{pondok}})
Tidak ada ringkasan suntingan
{{unreferenced}}
'''Sangray''' salasahiji cara ngolah dahareun urang [[Sunda]], ngagoréng teu maké minyak. Dahareun diasupkeun kana [[katél]] ditagogkeun luhureun [[hawu]] atawa [[kompor]]. Dikurah-koréh maké [[cocolék]] sangkan asakna rata. Anu biasa disangray nyaéta kakacangan saperti [[suuk]], [[jaat]], [[roay]]; asin teri, jeung lianna.
 
{{pondok}}
[[Kategori:TéknologiTéhnologi]]
8.434

éditan