Béda révisi "Per kapita"

748 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Per kapita''' nyaéta hiji frasa Basa Latin nu hartina ''per hulu'' jeung ''per'' nu hartina "ngaliwatan" atawa "ku" jeung ''kapita'' (bentuk tunggal ''caput'') nu harti...
(Nyieun kaca anyar '''Per kapita''' nyaéta hiji frasa Basa Latin nu hartina ''per hulu'' jeung ''per'' nu hartina "ngaliwatan" atawa "ku" jeung ''kapita'' (bentuk tunggal ''caput'') nu harti...)
(taya bédana)
132

éditan