Béda révisi "Per kapita"

17 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{Unreferenced}}
'''Per kapita''' nyaéta hiji frasa [[Basa Latin]] nu hartina ''per hulu'' kalawan kecap''per'' nu hartina "ngaliwatan" atawa "ku" sarta kecap ''kapita'' (wangun tunggal tina ''caput'') nu hartina "hulu." Dua kecap éta ngawangun frasa "keur unggal hulu."
 
8.434

éditan