Béda révisi "Majapahit"

32 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Majapahit''' mangrupa hiji karajaan [[Hindu]] di [[Jawa Wétan]]. Karajaan ieu kaasup karajaan kuna di [[Indonésia]] anu nangtung dina taun [[1293]] nepi ka [[1500 M]].<ref name="hiji">{{id}}[http://informasiana.com/sejarah-kerajaan-majapahit-hingga-runtuh/ Sejarah Kerajaan Majapahit hingga Runtuh] (diakses 2 Oktober 2015)</ref> Karajaan Majapahit di adegkeun ku [[Radén Wijaya]] ([[1293 M]]).<ref name="hiji"/>. Masa kajayaan majapahit nyaéta saprak hayam[[Hayam Wuruk]] nyokot posisi raja anu ngawasa dina taun 1350 nepi ka 1389 anu dicirian ku ayana pangadegan gedé-gedéan nepi ka Asia Tanggara.<ref name="dua">{{id}}[http://www.portalsejarah.com/sejarah-kerajaan-majapahit.html Majapahit] (diakses 2 Agustus 2015)</ref>
 
==Referensi==
1.246

éditan