Béda révisi "Titik golak"

24 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Titik Golak''' mangrupa suhu di mana éta suhu bisa ngarobah kaayaan hiji zat tina cair kana gas dina sakabéh atawa sabagain éta cairan.<ref name="hiji">{{en}}[http://www....)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Titik Golak''' mangrupa suhu di mana éta [[suhu]] bisa ngarobah kaayaan [[hiji]] [[zat]] tina [[cair]] kana [[gas]] dina sakabéh atawa sabagain éta cairan.<ref name="hiji">{{en}}[http://www.sciencedaily.com/terms/boiling_point.htm Boiling point] (diakses ping 4 November 2015)</ref> Cairan éta bisa robah jadi gas dina suhu di handap titik golak ngaliwatan prosés [[panguapan]].<ref name="hiji"/>
 
==Referensi==
1.246

éditan