Béda révisi "Savate"

12 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Ayeuna, Savate geus dipikaweruh di sakumna panjuru dunya ieu, ti Austalia nepi ka Amerika Serikat jeung ti Finlandia nepi ka Britania Raya. Savate Modern misahkeun kompetisi kana tilu level, nyaeta: Assault, Pre-Combat, jeung Combat.
 
Teu kawas kalobaan elmu Bela Diri anu ngagunakeun sabuk pikeun jadi pertanda level dina bela diri eta, Savate ngagunakeun Sarung Panangan pikeun jadi pertana level dina elmu bela dirina. Ngeunaan pikeun jadi pertanda dina Savate nyaeta salaku di handap: Sarung Panangan Biru, Satung Panangan Hejo, Sarung Panangan Beureum, Sarung Panangan Bodas, Sarung Panangan Koneng jeung Sarung Panangan Perak tingkat I, II, III.
Sarung Panangan Biru, Satung Panangan Hejo, Sarung Panangan Beureum, Sarung Panangan Bodas, Sarung Panangan Koneng jeung Sarung Panangan Perak tingkat I, II, III.
 
== NingaliTingali Oge ==
* [[Taekwondo]]
* [[Karate]]
* [[Silat]]
 
== Tutumbu Kaluar ==
30

éditan