Béda révisi "Ngapung"

253 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:US Navy 090711-N-9712C-011 Two F-A-18 Hornets assigned to Strike Fighter Squadron (VFA) 204 and two F-15 Strike Eagles assigned to the Louisiana Air National Guard 159th Fighter Wing fly in an echelon formation.jpg|thumb|Kapal nalika ngapung]]
'''Ngapung''' mangrupa hiji kaayaan [[gerak]] atawa ngalayang maké tanaga [[jangjang]] (ngeunaan [[manuk]] jeung sajabana) atawa maké tanaga [[mesin]] (ngeunaan [[kapal ngapung]] jeung sajabana). <ref>{{id}}[http://kbbi.web.id/terbang Terbang] (diakses ping 8 November 2015)</ref>
 
1.246

éditan