Béda révisi "Sendi"

8 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Sendi''' dihartikeun salaku panyambung antara tulang sahingga tulang éta bisa digerakkeun.<ref name="hiji">{{id}}[http://www.gurupendidikan.com/pengertian-dan-macam-macam-s...)
 
'''Sendi''' dihartikeun salaku panyambung antara [[tulang]] sahingga tulang éta bisa digerakkeun.<ref name="hiji">{{id}}[http://www.gurupendidikan.com/pengertian-dan-macam-macam-sendi-terlengkap/ Pengertian Sendi] (diakses ping 12 November 2015)</ref> Sendi mangrupa panengah antara tulang nu hiji jeung nu séjén sahingga tulang éta bisa ngahiji.<ref name="hiji"/> Sambungan antar tulang éta biasa disebut [[artikulasi]].<ref name="hiji"/>
 
==Referensi==
1.246

éditan