Barbarika: Béda antarrépisi

37 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Barbarika''' atawa Barbri mangrupa salah sahiji inohong dina wiracarita Mahabarata.<ref name="hiji">{{en}}[http://ritsin.com/story-barbari-barbarika-mahabharat-character-epi...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Barbarika''' atawa Barbri mangrupa salah sahiji inohong dina wiracarita [[Mahabarata]].<ref name="hiji">{{en}}[http://ritsin.com/story-barbari-barbarika-mahabharat-character-epic-khatu-shyam-jee.html/ Barbari - if he had fought the Mahabharat war] (diakses ping 14 November 2015)</ref> Manéhna katuliskeun salaku inohong penting dina éta carita.<ref name="hiji"/> Manéhna mangrupa [[budak]] nu kakenal ti pajuang gedé [[Gatotkaca]].<ref name="hiji"/> Gatotkaca mangrupa budak ti [[Bima]] jeung [[Hidimba]].<ref name="hiji"/> [[Déwa Siwa]] geus mikeun tilu anak [[panah]] sampurna nu boga kawasa naklukkeun alam dunya. Sedengkeun Dewi[[Déwi Agni]] geus ngaanugrahkeun [[busur]] ka menéhna.<ref name="hiji"/>
 
==Referensi==
1.246

éditan