Béda révisi "Kabupatén Acéh Kulon"

37 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (menghapus Kategori:Kabupatén di Indonésia menggunakan HotCat)
{{Unreferenced}}
{{dati2
|nami = Kabupatén Acéh Kulon
}}
 
'''Kabupatén Acéh Kulon''', nyaéta salahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Nanggroe Acéh Darussalam]].{{fact}} Ibu kotana nyaéta [['''Meulaboh''']].{{fact}}
 
==Babagian Administratif==