Béda révisi "Kabupatén Acéh Kulon"

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
}}
 
'''Kabupatén Acéh Kulon''', nyaéta salahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Nanggroe Acéh Darussalam]].{{fact}} Ibu kotana nyaéta [['''[[Meulaboh]]''']].{{fact}}
 
==Babagian Administratif==