Buka ménu utama

Parobahan

 
Akang-akang kétjéh, rupina artikel di Wiki Sunda téh masih kénéh seueur anu teu acan nganggé rujukan. Kanggo saheulaanan ku sim kuring dilebetkeun kana [[:kategori:Artikel nu teu boga rujukan]]. Diantos pisan partisipasina kanggé nambihan sareng ngalengkepan rujukan. Hehehe :D [[Pamaké:Kumincir|Kumincir]], [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]], [[Pamaké:Sopianwar|Sopianwar]], [[Pamaké:Mssetiadi|Mssetiadi]], [[Pamaké:Ilham.nurwansah|ilhamkang]]
 
--[[Pamaké:A.R Dipusparaga|A.R Dipusparaga]] ([[Obrolan pamaké:A.R Dipusparaga|sawala]]) 27 Nopémber 2015 14.59 (UTC)