Béda révisi "Pedang"

20 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
m
 
===Pérah===
[[Pérah]] [[pedang]] nya éta bagéan pikeun nyekel [[pedang]]. Dina sababaraha jenis[[rupa]] [[pedang]] pérahna ngabogaan panahan di luhur jeung di bageanbagéan handapna, panahan bagéan luhur biasana jang nahan [[leungeun]] sawaktu ngalakukeun serangan.
 
==Jenis-Jenis Pedang==