Ka'bah: Béda antarrépisi

5 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(sejarah ka'bah)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Kabaa.jpg|left|thumb|300px|Ka'bah.]]
'''Ka’bah''' ([[basa Arab]]: الكعبة IPA: [ʔælkæʕbɐ], [[Inggris]]: Cube) nyaéta wangunan nu bentukna kubus nu ayana di Mekkah, [[Arab Saudi]], jeung mangrupa situs pangsucina keur umat [[Islam]].<ref name="eoi317">Wensinck, A. J; Ka`ba. [[Encyclopaedia of Islam]] IV p. 317</ref>
 
Pamaké anonim