Béda révisi "Karéta api Turangga"

103 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q19752976)
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
== Jadwal ==
Karéta api Turangga diberangkatkeun ti Surabaya Gubeng jeung Bandung peuting. Waktu nu dibutuhkeun 13 jam. Tingali jadwal lengkapna di [https://id.m.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga Wikipedia Basa Indonesia]
== Tingali ogé ==
* [[Karéta api Pasundan]], karéta api kelas ékonomi nu ngalayanan rute nu sarua.
{{pondok}}
3.703

éditan