Béda révisi "Karéta api Turangga"

65 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
* 1 karéta aling-aling (B)
== Jadwal ==
Karéta api Turangga diberangkatkeun ti Surabaya Gubeng jeung Bandung peuting. Waktu nu dibutuhkeun 13 jam.<ref>[https://id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref> Tingali jadwal lengkapna di [https://id.m.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga WikipediaWikipédia Basa IndonesiaIndonésia]
 
== Tingali ogé ==
* [[Karéta api Pasundan]], karéta api kelas ékonomi nu ngalayanan rute nu sarua.
3.703

éditan