Béda révisi "Karéta api Turangga"

22 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
* 1 karéta aling-aling (B)
== Jadwal ==
Karéta api Turangga diberangkatkeun ti Surabaya Gubeng jeung Bandung peuting. Waktu nu dibutuhkeun 13 jam.<ref>[https://idkeretaapikita.wikipedia.org/wikicom/Kereta_api_Turanggajadwal-kereta-api-turangga Jadwal KA Turangga]</ref> Tingali jadwal lengkapna di [https://id.m.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga Wikipédia Basa Indonésia]
 
== Tingali ogé ==
3.703

éditan