Béda révisi "Android (sistim operasi)"

Gambar Google-map-android.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku EugeneZelenko
(Nambihan gambar)
(Gambar Google-map-android.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku EugeneZelenko)
[[Gambar:Google-map-android.png|thumb|Android]]
 
'''Android''' nyaéta salah sahiji [[Sistim Operasi|sistim operasi]] anu ngabogaan sipat [[open source]], dijieun husus jang [[telepon pinter]]<ref name="and1">Marko Gargenta.2011."Learning Android".CA:O’Reilly Media, Inc.</ref>. Ieu [[Sistim Operasi|sistim operasi]] mangrupakeun salah sahiji produk nu dimekarkeun ku [[Google]] kalayan diseponsoran ku organisasi [[Open Handset Alliance]]<ref name="and1" />.
 
1.681

éditan