Béda révisi "Karéta api Turangga"

110 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
| speed = 70-90 km/jam
}}
'''Karéta api Turangga''' nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun [[Stasion Surabaya Gubeng]] jeung [[Stasion Bandung]].{{fact}} <ref>[https://id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref> Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya.{{fact}} <ref>[https://id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref> Asalna, KA Turangga mawa rangkéan éksekutip-bisnis, tapi ti taun [[1999]] rangkéan KA Turangga jadi éksekutip sadaya, karéta bisnis di rute ieu dipindahkeun ka [[Karéta api Mutiara Selatan]].<ref>[https://id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref>
 
== Stasion nu dilayanan ==
3.703

éditan