Béda révisi "Karéta api Turangga"

54 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
* [[Stasion Tasikmalaya]]
* [[Stasion Cipeundeuy]]
* [[Stasion Bandung]] {{fact}}<ref>[https://id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref>
 
== Spesifikasi karéta ==
3.703

éditan