Béda révisi "Karéta api Turangga"

54 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
* 5-6 karéta éksekutip satwa (K1)
* 1 karéta makan pembangkit (KMP1)
* 1 karéta aling-aling (B) {{fact}}<ref>[https://id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref>
 
== Jadwal ==
3.703

éditan