Béda révisi "Karéta api Turangga"

Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
* [[Stasion Tasikmalaya]]
* [[Stasion Cipeundeuy]]
* [[Stasion Bandung]] <ref>[https: name="Jadwal KA Turangga//id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref>
 
== Spesifikasi karéta ==
3.703

éditan