Béda révisi "Karéta api Turangga"

84 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
Tidak ada ringkasan suntingan
| speed = 70-90 km/jam
}}
'''Karéta api Turangga''' nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun [[Stasion Surabaya Gubeng]] jeung [[Stasion Bandung]]. <ref name="KA Turangga">http://www.keretaapikita.com {{id}} <small> diaksés tanggal </small> </ref>Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya. <ref name="KA Turangga"/>Asalna, KA Turangga mawa rangkéan éksekutip-bisnis, tapi ti taun [[1999]] rangkéan KA Turangga jadi éksekutip sadaya, karéta bisnis di rute ieu dipindahkeun ka [[Karéta api Mutiara Selatan]].<ref name="KA Turangga"/>
 
== Stasion nu dilayanan ==
 
== Jadwal ==
Karéta api Turangga diberangkatkeun ti Surabaya Gubeng jeung Bandung peuting. <ref name="Jadwal KA Turangga">[https://keretaapikita.com/jadwal-kereta-api-turangga Jadwal KA Turangga] {{id}} <small> diaksés tanggal </small> </ref> Waktu nu dibutuhkeun 13 jam.<ref name="Jadwal KA Turangga"/> Tingali jadwal lengkapna di [https://id.m.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga Wikipédia Basa Indonésia]
 
== Tingali ogé ==
8.434

éditan