Béda révisi "Karéta api Turangga"

16 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
 
== Jadwal ==
Karéta api Turangga diberangkatkeun ti Surabaya Gubeng jeung Bandung peuting. <ref name="Jadwal KA Turangga">[https://keretaapikita.com/jadwal-kereta-api-turangga Jadwal KA Turangga] {{id}} <small> diaksésdiakses tanggal 24 Desember 2015 </small> </ref> Waktu nu dibutuhkeun 13 jam.<ref name="Jadwal KA Turangga"/> Tingali jadwal lengkapnalengkepna di [https://id.m.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga Wikipédia Basa Indonésia]
 
== Tingali ogé ==
3.703

éditan