Béda révisi "Citrānggadā"

124 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Arjuna asks King of Manipura for his Daughter.jpg|thumb|Arjuna Ménta ka Raja Manipur pikeun ngalamar Citrangada]]
[[Citrānggadā]] nyaéta anak [[awewe]] ti [[Raja Citrasena]] ti [[Manipur]], jeung mangrupa salah sahiji istri [[Arjuna]].<ref name="hiji">{{id}}[http://id.dbpedia.org/page/Citr%C4%81nggad%C4%81 DBPedia] (diakses 13 Januari 2015)</ref> Manehna mimiti panggih waktu Arjuna ngasingkeun diri di Manipur.<ref name="hiji"/> Harita Arjuna boga status minangka lalaki nu boga dua istri.<ref name="hiji"/> Sanajan geus boga dua istri, Arjuna tuluy ngalamar Citrānggadā.<ref name="hiji"/>
 
1.246

éditan