Béda révisi "Sumatra Kulon"

4 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
|web=[http://www.sumbarprov.go.id http://www.sumbarprov.go.id]
}}
'''Sumatra Kulon''' atawa '''Sumatra Barat''' nyaéta hiji [[propinsi]] nu aya di pulo [[Sumatra]], [[Indonésia]]. Propinsi ieu mangupakeunmangupa propinsi panglegana ka-11 di Indonésia.
<!--
==Kondisi dan sumber daya alam==