Béda révisi "Sumatra Kulon"

9 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
=== Ageman ===
Mayoritas angeusipangeusi Sumatra Barat agemannanaagemanana nya éta [[Islam]]. Lian ti éta aya ogé nu agemannana [[Kristen]] di Kapuloan Mentawai, sarta [[Hindu]] jeung [[Buda]] nu umumna para pendatang.
 
=== Pangatikan ===