Béda révisi "Kampung Naga"

23 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
(←Ngabolaykeun révisi 405794 ku 118.96.200.181 (Obrolan))
 
==Objék wisata==
Kampung Naga mangrupakeun salasahiji objék wisata di Tatar Sunda nu loba dijugjug ku wisatawan jero jeung luar negri, rata-rata kana 40 rébuan urang per taun.<ref>kampung naga</ref>
 
==Bacaan salajengna==
Pamaké anonim