Béda révisi "Sosis"

5 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
==Cara Nyieunna==
 
[[Gambar:Russian Sausage Making.jpg|thumb|250px|left|Cara nyieun [[Sosis]] lamun maké mesin]]
 
Nalika masak [[sosis]] aya sawatara tahap anu kudu dipigawé, nya éta ''[[kyuring]]'', nyieun adonan, ngisian solongsong, ngulub, sarta digodog. <ref name="Sosis"/> Mimitina [[daging hayam]] dibersihkeun tuluy dipisahkeun ti tulangna sarta diiris lembut. <ref name="Sosis"/> Sanggeus éta [[daging hayam]], [[uyah]], [[és batu]], jeung Phosmix MP dihjikeun dina [[blénder]]. <ref name="Sosis"/> [[Lemak]], [[tipung sagu]], [[susu skim]], [[bungbu]], sarta sésa és diasupkeun kana [[blénder]], tuluy giling bari ditambahkeun [[minyak goréng]]. <ref name="Sosis"/> Adonan anu geus digiling lemes salila ieu, tuluy ditambahan [[squit]] anu bagian tungtungna geus dipasang casing, atawa maké mesin Filling sosis. <ref name="Sosis"/> Sanggeus éta adonanm diasupkeun kana casing, tuluy talian tungtung casingna maké [[benang]]. <ref name="Sosis"/> Adonan nu geus diasupkeun kana casing dikulub dina suhu 60 0C salila 45 menit. <ref name="Sosis"/> Nalika ngulub, usahakan suhu tetep stabil salila 45 menit, make térmométer. <ref name="Sosis"/> [[Sosis]] anu geus asak bisa bisa langsung didahar. <ref name="Sosis"/>